YEE-DLAMP

Yeelight LED Desk LAMP

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

205,00 lei

Firma Xiaomi a crescut uimitor la nivel mondial și se remarcă tot mai mult în sectorul tehnologic al produselor de iluminat printr-o serie de dispozitive de foarte bună calitate, cu design atractiv. Unul dintre aceste dispozitive este Yeelight LED Desk LAMP, o lampă care, deși seamănă cu una tradițională, are un design foarte modern, elegant și minimalist, specific fabricantului, iar caracteristicile tehnice sunt foarte performante.

Funcțiile unei lămpi inteligente

Unul dintre avantajele acestei lămpi ajustabile este faptul că permite ajustarea luminozității și a temperaturii culorii, în așa fel încât utilizatorii pot alege dintr-un interval amplu de culori începând cu 2700K până la 6500K. Acest interval de culoare se obține datorită a 60  de mini șanțuri integrate, 30 pentru culori calde și 30 pentru culori reci, organizate strategic pentru a furniza o culoare naturală, cât mai apropiată de lumina zilei.

Această lampă este echipată să disperseze o lumină echilibrată, cu indice de producție 88Ra. În plus, este garantată protejarea ochilor deoarece lampa este compusă dintr-un material care reduce emisia razelor ultraviolete foarte dăunătoare pentru oameni. Lectura sau studiul devin mai plăcute cu această lampă.

Minimalism și flexibilitate: un design bine gândit

Aspectul reprezintă unul dintre punctele forte ale lămpii Yeelight LED Desk LAMP, deoarece are un design minimalist și modern care conferă eleganță oricărui spațiu în care este așezată, indiferent că este vorba de un dormitor sau de un birou. Designul este foarte bine gândit, corpul flexibil la 360 de grade ușurează modul de folosire și permite ajustarea înălțimii și poziției lămpii conform posturii persoanei care o utilizează.

Corpul metalic este protejat cu finisaje de silicon, fine și plăcute la atingere. În plus, stratul de silicon  are rolul de a proteja mâinile de căldură în timpul transportului lămpii dintr-un loc în altul.

Ușor de încărcat și conectat

Nu putem încheia descrierea acestei lămpi inteligente fără să adăugăm faptul că integrează o baterie de 2000 mAh care permite folosirea continuă timp de aproximativ cinci ore, fără să fie nevoie de încărcare. Când lampa rămâne fără baterie, putem să folosim un cablu Micro USB sau o putem conecta direct la sursă de curent, după cum este mai comod. Nu în ultimul rând, lampa dispune de un panou de control cu ajutorul căruia se pot ajusta culorile și luminozitatea.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Yeelight LED Desk LAMP

Recenzii

Nota 
Dragos 2020-05-29
Recomand

Un produs de calitate. Raport realist calitate-preț.

  Nota 
  Ovidiu 2020-03-23
  Bun

  Recomand.

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Yeelight LED Desk LAMP

   Yeelight LED Desk LAMP

   30 alte produse in aceeasi categorie: