LINPTECH

Xiaomi Mijia Linptech

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

130,00 lei

Xiaomi Mijia Linptech este un dispozitiv inovator și revoluționar în domeniul electronicii, deoarece oferă soluții mai eficiente, utile și economice pentru casă. Fabricantul a dotat acest gadget cu multe caracteristici interesante.

Xiaomi Mijia Linptech este o sonerie fără fir, capabilă să transforme energia cinetică în energie electrică,  fără să aibă nevoie de cabluri sau baterie. Acest dispozitiv dispune de o serie de funcții inteligente și atractive.

Cum funcționează soneria fără fir?

Acest aparat mic și discret  incorporează un sistem de transformare energetică surprinzător și inovator. Forța folosită pentru a apăsa pe butonul soneriei este transformată în energie electrică, fără să fie nevoie de cabluri  de încărcare sau baterii.

Aparatul trebuie așezat pe o suprafață netedă lângă ușa de intrare în casă sau birou și conectată la aplicația Xiaomi Mi Home. Conectarea se poate realiza prin intermediul tehnologiei Doorbell Wi-Fi, de 2.4GHz, astfel încât utilizatorii pot controla soneria de pe telefonul mobil.

Alegerea melodiilor și ajustarea volumului

Utilizatorii pot selecta melodia soneriei din cele 36 de tonuri disponibile, iar volumul dispune de cinci nivele ajustabile. Această caracteristică se datorează sistemului de memorie inteligent și posibilității de conectare la restul dispozitivelor domotice din casă.

Design și alte detalii despre dispozitiv

Mijia Linptech are un design simplu și minimalist, în stilul Xiaomi, cu o suprafață netedă, mată, ignifugă și durabilă. Soneria se lipește ușor de perete sau de orice altă suprafață dorită, datorită pastei adezive 3M, fără să fie nevoie să găuriți sau să murdăriți peretele.

Soneria are o arie de acoperire de 50 metri, în aer liber și funcționează la o frecvență de 433.92 MHz, cu o putere de 10 bBm. Sursa de alimentare este de 110-240VAC și prezintă o forță de operare de 700 grame. Toate aceste caracteristici transformă soneria într-un dispozitiv funcțional, performant și foarte util pentru utilizatori.

Nota:

Software-ul acestui produs este în limba chineză și este necesar să vă conectați la un server chinez.

Model G6L-WIFI-SW

Recenzii

Nota 
Mihai 2020-04-04
Foarte multumit

Raport calitate pret. Aplicatia Mi Home.

  • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Xiaomi Mijia Linptech

Xiaomi Mijia Linptech

30 alte produse in aceeasi categorie: